Nieuws Ga terug naar het overzicht
6 Juli 2016

Zomercadeau: Alef en Samenleesbijbelspecial

https://www.samenleesbijbel.nl/uploads/2016/07/Alef-Webbeeld-Zomerslb-leeg-774x484.png

Wilt u tijdens de vakantie met kinderen aan de slag rond de Bijbel? Dat kan nu met de zomeractie van het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG).

Het NBG geeft twee leuke cadeaus weg waarmee kinderen deze zomer uren plezier hebben: het vakantienummer van Alef met de zomerspecial van de Samenleesbijbel, te bestellen via de website.

Zomerspecial Samenleesbijbel

De zomerspecial van de Samenleesbijbel bevat dertien stappen uit deSamenleesbijbel, met opdrachten, puzzels en liedjes. Kinderen beleven de verhalen van Jona, het begin van de wereld, en wat Jezus zegt over Gods nieuwe wereld. Leuk om met kinderen aan de slag te gaan op de camping.

Vakantienummer Alef

In het extra dikke vakantienummer van Alef staan verhalen, opdrachten, proefjes, spellen en knutselwerkjes rond het thema reizen. Met onder andere het verhaal van de reis van Paulus, de grote reisquiz en ‘maak je eigen regenboog’.

Over de Samenleesbijbel en Alef

De Samenleesbijbel is de bijbel voor gezinnen. Het is de Bijbel in Gewone Taal, aangevuld met 500 pagina’s met extra materiaal voor kinderen van 8-12 jaar. Weetjes, kaarten, spelletjes, gespreksvragen en liedjes brengen de Bijbel dichtbij kinderen en hun ouders.

Alef is hét bijbelblad voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Het kindermagazine rond de Bijbel komt tien keer per jaar uit. Een abonnement op Alef kost € 15,- per jaar.

Bestellen

Neem het zomernummer van Alef en de vakantiespecial van deSamenleesbijbel mee op reis! Bestel ze gratis via dit formulier. Op = op